Blog

Overheid Mobility Tour 2018

Overheid Mobility Tour 2018

Van 26 februari tot en met 1 maart 2018 vindt het Mobile World Congres plaats in Barcelona. De telecom/mobile sector uit de gehele wereld is hier aanwezig. 

Mobile World Congress

an 26 februari tot en met 1 maart 2018 vindt het Mobile World Congres plaats in Barcelona. De telecom/mobile sector uit de gehele wereld is hier aanwezig. Gedurende dit congres wordt er veel kennis uitgewisseld over de toekomstige rol van telecomoperators, Smart Cities, technologische innovaties en nog veel meer. Tijdens dit congres zijn er gastsprekers van diverse grote technologie bedrijven en op de beursvloer tonen bedrijven hun nieuwste technologieën/innovaties.

Het Mobile World Congress is de combinatie van ‘s werelds grootste tentoonstelling voor de mobiele industrie en tevens een congres waarin vooraanstaande bestuursvoorzitters van mobiele operators, verkopers en content-eigenaren bijeenkomen. Het evenement, aanvankelijk het GSM World Congress genoemd (en later hernoemd naar het 3GSM World Congress), wordt nog vaak het GSM World Congress of 3GMS genoemd.

Na thema’s al, “Mobile is Everything” en “The Edge of Innovation” en “The Next Element” is het thema voor 2018 “Creating a Better Future”. Technologie verenigt industrieën, mengt culturen en vervaagt de scheidingslijnen. Elke innovatie inspireert ons om groter, brutaler en helderder te denken. Ons vooruit helpen. In 2018 zal worden gekeken hoe mobiele technologie voor nieuwe ideeën en inspiratie zorgt.

Overheid Mobility Tour

Enterprise Summit organiseert tijdens het MWC 2018 zogenaamde mobility tours. Dit zijn kennis- missies met als doelstelling het kennismaken met innovatieve Nederlandse- en internationale bedrijven en oplossingen van Mobile Technology, het leggen van contacten en het uitwisselen van kennis met Nederlandse- en internationale collega’s en professionals uit de sector, dat alles in een informele en gezellige ambiance.

Corporates, MKB bedrijven, start-ups, investors, venture capitalists, kennis-instellingen en overheid werken allemaal samen aan innovaties en groei. Kennismaken met deze inspirerende en innovatieve bedrijven, organisaties en personen leidt onverminderd tot nieuwe inzichten en inspiratie.

Programma onderdelen Overheid Mobility Tour

Bezoek Holland Paviljoen

Net als in 2017 is Nederland in 2018 weer vertegenwoordigt met een Holland Paviljoen. Nederlandse innoverende bedrijven profileren zich hier als Nederlands collectief. Naast de overheid en de gemeente Den Haag zijn er op het paviljoen 8 Nederlandse bedrijven vertegenwoordigt. Het Holland Paviljoen is elke keer het start- en eindpunt van de mobility tour.

De Nederlandse hightech sector behoort tot de wereldtop en speelt een hoofdrol bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën en materialen voor toepassing in de communicatiemiddelen van de toekomst.

Kennis sessie Mobility

Inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en kennis delen, dat is de insteek van de kennis sessie Mobility. In een rondetafel setting worden de laatste trends, ontwikkelingen en vraagstukken op het snijvlak van overheid en mobility besproken.

Begeleide tour Mobile World Congress

Het aanbod op het Mobile World Congres is van een enorme omvang. Enterprise Summit geeft u als bezoeker de mogelijkheid om al vast een keuze te maken waar uw interesse naar uitgaat en wat voor uw onderneming leerzaam en van belang is. Met deze informatie selecteren we voor u de bedrijven die daar op aansluiten en verzorgen wij tours langs bedrijven bij wie de toegang alleen op uitnodiging is. Tijden deze tour krijgt u een deep dive van de geselecteerde bedrijven. U kunt uw interesse gebieden aangeven op de laatste pagina.

Vincent Everts innovatie tour

Nieuw in 2018 is de Vincent Everts innovatie tour. Vincent is een Nederlandse trendwatcher en video blogger op het gebied van internet en techniek. Binnen een uur krijgt u de highlights van het Mobile World Congress op een inspirerende, motiverende en onderhoudende manier te zien en te horen. Wij hebben nu al heel veel zin in de innovatie tour.

“Mijn passie is het geven van presentaties over de grote gevolgen van de nieuwe technologie in het bedrijfsleven en persoonlijk leven” – Vincent Everts

VIP Dutch Mobile Community

In 2018 vindt het legendarische DMC netwerkfeest plaats op maandag 26 februari 2018 in onze nieuwe top locatie Red Fish in Barcelona. In een geweldig leuke setting, die inmiddels her en der naam en faam heeft gemaakt, wordt u vanaf 22:00 uur, onder het genot van drankjes en heerlijke borrelhapjes, welkom geheten door de organisatie.

Voorlopig Programma Mobile World Congress 2018

Maandag 26 februari

 • Bezoek Mobile World Congress op eigen gelegenheid
 • Bezoek aan het Holland Paviljoen op Mobile World Congress
 • Borrel Holland Paviljoen
 • VIP toegang tot het Dutch Mobile Community netwerkfeest in Red Fish, Barcelona

Dinsdag 27 februari

 • Kennis sessie Mobility op het Holland paviljoen
 • Bezoek Mobile World Congress na sessie
 • Begeleide tour Mobile World Congress
 • Vincent Everts inspiratie tour
 • Netwerkborrel op Holland Paviljoen

Woensdag 28 februari

 • Begeleide tour Mobile World Congress
 • Bezoek MWC/4YFN op eigen gelegenheid

Het definitieve programma met afspraken op locatie wordt uiterlijk een week vooraf definitief bekend gemaakt.

Deelname en kosten

Enterprise Summit heeft een inspirerend programma samengesteld voor € 1.150,- (exclusief BTW) per persoon. In het pakket bieden we:

    Toegangskaart tot de expo Mobile World Congress
    Kennis sessies Mobility
    Begeleide tour en bezoek aan voorgeselecteerde bedrijven op expo MWC
    Vincent Everts inspiratie tour
    VIP toegang tot de Dutch Mobile Community netwerk event op maandagavond

Alle kosten zijn exclusief BTW en exclusief vlucht naar en verblijf in Barcelona. Wij adviseren u om zo snel mogelijk uw vlucht te boeken. Uw verblijf kunt u boeken via het booking-agency van het Mobile World Congress: https://www.mobileworldcongress.com/register-plan/hotels-travel/hotels/

Als u wilt deelnemen aan het driedaagse congres met keynote sprekers van over de hele wereld, houdt u dan rekening met een prijsverhoging van ongeveer € 1.500,00.

Deze kennismissie is dé kans om op efficiënte wijze kennis te maken met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobile technology en om vruchtbare contacten te leggen.

Aanmeldformulier Overheid Mobility Tour

Het Overheid Mobility Tour 2018 – aanmeldformulier kan per e-mail worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De facturatie verloopt via Enterprise Summit.

of invullen via Google Docs: https://goo.gl/forms/hpIpmouREOfjiOIq2

Voor meer informatie over het programma kunt u contact opnemen met Mark Beermann – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We verheugen ons er op om samen met u naar Barcelona te gaan!

Met vriendelijke groet,

Enterprise Summit